Respekts råd

Helena D'Arcy
Ordförande

Född i Odense i Danmark. Gift med Ivor, sex barn. Medlem i S:t Lars församling i Uppsala.

P. Klaus Dietz S.J.

Född i Tyskland. Medlem i jesuitorden. Tidigare kyrkoherde i Uppsala, Järfälla och S:ta Eugenia. Stockholms dekan.

Glenn Hægerstam
Född i Vrigstad i Småland. Medicinsk grundutbildning i Graz, Österrike och medicine doktorsexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm. Medlem i S:t Eugenia församling i Stockholm.
Maria Hildingsson

Född i Karlskoga. Gift med Tobias och bosatt i Bryssel, Belgien. Utbildad i internationella relationer i Paris. Sedan 2009 generalsekreterare i FAFCE, det Europeiska Förbundet för Katolska Familjeorganisationer, med huvudkontor i Bryssel.

Jenny Lindberg

Född i Botkyrka. Gift med Jonas, ett barn. Medicine doktor och specialistläkare i njur- och invärtesmedicin. Medlem i Vår Frälsares församling i Malmö.

Mikaela Luthman

Barndöpt katolik, medlem i S:t Eugenia församling i Stockholm, sex barn. Specialist i invärtesmedicin och hematologi, diplomerad i palliativ medicin och arbetar i ASIH (Avancerad Sjukvård I Hemmet) på Stockholms Sjukhem sedan 2006.

Bernadetta Majerczyk

Född i Lodz i Polen, gift med Marian, tre barn. Barnläkare. Medlem i Heliga Korsets katolska församling i Eskilstuna.

Maciej Onoszko
Född i Gdansk i Polen. Lärare i NO och matematik. Gift med Katarzyna, sex barn. Medlem i Kristi Lekamens församling på Gotland.
Jan Perselli

Född i Nyköping i Södermanland. Bibliotekarie och universitetslektor i pedagogik. Har disputerat vid Linköpings universitet på en avhandling om fostersyn i svensk rätt. Gift med Ann-Katrin, två barn och två barnbarn. Medlem i S:t Olofs församling i Sundsvall.

Benedicta Lindberg
Generalsekreterare

Född i Münster i Tyskland. Gift med Ulf, sex barn. Medlem i S:t Lars församling i Uppsala